Vyhlásenie o ochrane údajov a Všeobecné zmluvné predpisy

Pravidlá Môj psík

Pre užívateľov Môj psík platia prísne pravidlá, môže byť potrestané akékoľvek porušenie. Prosíme vás, aby ste si pozorne prečítali nasledujúce pravidlá a dodržiavali ich!

 • Obscénne, vulgárne, pornografické, podnecovania k násiliu, náboženské a politické prejavy (vizuálne alebo textové) sú zakázané
 • Útok na iného užívateľa, správanie (obťažovanie listy, atď), nahláste ihneď moderátorom
 • Reklamy (okrem fóra a príslušných častí) sú zakázané
 • Písať správy/konverzácie na nástenku a do fóra je zakázané! Na to slúžia správy
 • Narušiť normálne fungovanie Môj psík-u je zakázané (akýkoľvek pokus)
 • Údaje na Môj psík nesmú byť zneužité
 • Nepoužívajte hrubé, sprosté výrazy
 • Vaše príspevky (správy, fórum, nástenka, chat) by nemali obsahovať pravopisné chyby
 • Mali by byť vždy formulované tak, aby neboli urážajúce, ponižujúce
 • Ak dôjde k sporu s niekým v súkromnom rozhovore, rieši to moderátor
 • Vždy rešpektuje moderátorov a nehádajte sa s nimi
 • Moderátor môže dať zákaz až po dobu 30 dní ak to bude nevyhnutné
 • Neprovokujte
 • Sú prísne zakázané reklamy na sexuálny obsah a iné odkazy na tieto nevhodné stránky
 • Zdržte sa komentárov k rase, pohlavia, jazyka, náboženstva, politického presvedčenia, alebo akýkoľvek iných rasistických prejavov
 • Nepoužívajte príliš veľa farieb a grafiky, pretože bude ťažké čítať vaše komentáre

Porušenie pravidiel bude potrestané. Moderátori vždy všetko sledujú. Trest môže byť čiastočný alebo úplný zákaz na určité časové obdobie (od 1 dňa do 20 dní), alebo dokonca odstránenie užívateľa zo systému, čo má za následok, že stratíte všetky práva k prístupu alebo využitia služby Môj psík.

Správcovia alebo moderátori si nebudú nikdy pýtať vaše heslo, takže by ste nikdy nemali reagovať na tieto správy!

Pri registrácií musíte súhlasiť s pravidlami, ak ste si neboli vedomí týchto pravidiel budete potrestaní.

Adatvédelem

Az Ebnevelde üzemeltetői mindig szem előtt tartják az aktuális Magyarországi jogszabályokat, elsődlegesen a személyiségi jogok védelme és a gépi feldolgozásról szóló határozatokat és állásfoglalásokat. Az Ebnevelde által biztosított összes szolgáltatás megfelel az adatvédelmi, a szólásszabadság és a magánélet való jog elvárásainak. Bármilyen jogesettel kérjük, forduljon az Impresszumban megjelölt üzemeltetőhöz.

Felhasználó felelősségei

Az Ebneveldén megosztott vagy feltöltött személyes adatokat (születési dátum, kép, adatlap szöveg, stb.) a többi felhasználó számára elérhető módon kezeljük, az adatlap kitöltése egyben hozzájárulás ezen adatok nyilvánosságra hozásához. Az e-mail cím nyilvánosságra hozásáról mindenki maga dönthet, az Ebnevelde nem vállal felelősséget az ebből származó károkból (spam, reklámlevelek). Minden, az oldalra feltöltött vagy megosztott adatért az a felhasználó felel, aki az adatokat feltöltötte. Ide tartoznak a fórum hozzászólások, belső levelezés üzenetei, chat beszélgetések, adatlapokon vagy üzenőfalon megjelenő üzenetek. Ezekért az Ebnevelde nem vállal felelősséget, ezek nem tükrözik az Ebnevelde üzemeltetőinek véleményét és álláspontját.
Az önként elküldött anyagokat az Ebnevelde sajátjaként kezeli, fenntartja azoknak bármilyen formájú használatát, ha az nem ütközik az aktuális személyiségi és magánélethez való jogokat.
Minden egyéb információ, amit kérdőíveken keresztül juttatnak el a felhasználók, bizalmasan kezelünk, az e-mail címek terén fenntartjuk a jogot a saját célú reklámok küldésére, harmadik félnek nem adjuk ki őket, ez alól kivétel képeznek a hatósági szervek.

Adatgyűjtés

Az Ebnevelde oldala anonim adatgyűjtést végez a felhasználók web-hozzáférési paramétereiről (böngésző, operációs rendszer, képernyő felbontás), ezek az adatok statisztikai jellegűek. Az adatok gyűjtéséhez és a weboldal szolgáltatásainak biztosításához a böngészőtől cookie (süti) fogadását igényli, ennek tiltása esetén az Ebnevelde nem vállal felelősséget a szolgáltatás tökéletes működéséért.
Minden bejelentkezés alkalmával feljegyezzük a felhasználó IP címét és hostját is, ezeket a visszaélések kiszűrésére és a hatóságok számára végezzük. Egy hónapig tartjuk meg ezeket a bejegyzéseket, ez idő alatt bizalmasan kezeljük őket.

Reklámok

Az Ebneveldén látható reklámok harmadik személy hirdetései, melyekért az Ebnevelde nem vállal felelősséget. Az Ebnevelde irányelveit vagy véleményét nem tükrözik.

Oldalmódosítás

Az Ebnevelde jogában áll a szolgáltatásain bármikor módosítani, vagy akár teljesen megszűntetni őket. Ez a szabályokat és a segítség részt is érinti, ezért a felhasználó felelőssége ezeket a módosításról értesülés után újra elolvasni.

Felhasználói korlátozás

Az Ebnevelde fenn tartja a jogot, hogy a szabályokat megsértő felhasználók számára a szolgáltatás egy részét, vagy egészét elérhetetlenné tegye. Indokolt esetben a regisztráció törlését is megteheti.

Szerzői és tulajdon jogok

Az Ebnevelde üzemeltetését, karbantartását, fejlesztését Paróczi Zsombor végzi, a honlapon található összes ötlet, megvalósítás, vizuális elem, szöveg, kép, szellemi termék az ő kizárólagos tulajdonát képezi. Ezek bármilyen formában történő felhasználását előzetesen, írásban kell kérni.
A honlapon található képi anyag (tárgyak képei, kutyák képei, ételek és italok képei) a felhasználók által elküldött képi anyagból készült, a küldő felelőssége és kötelessége ezen a képeknek az eredetéről, a szerzői és publikációs jogairól és felhasználhatóságáról megbizonyosodni. Az Ebnevelde nem vállal felelősséget a képek szerzői jogaiért, forrásként hatósági szervek kérésre megjelöli az email címet, ahonnan a képek érkeztek.

Adatvédelmi és egyéb szabályok moderátorok számára

Moderátori Môj psík nie sú zamestnanci, sú to obyčajní užívatelia, ktorí sa dobrovoľne rozhodli pre podporu prevádzky stránok a prispieť tak k zlepšeniu služieb.